Selitysvideot.fi

Selitysvideot.fi on start-upeille ja pk-yrityksille sekä järjestöille kehitetty palvelu. Sen taustalla on 2016 perustettu Suomen Selitysvideot ja intohimoinen, kansainvälinen tiimi videontekijöitä. Yrityksemme kotipaikka on Tampere.

Palvelumme on syntynyt asiakkaidemme tarpeista hankkia edullisia selitysvideoita helposti viestinnän ja markkinoinnin tarpeisiin. 

Oletko jo tutustunut tekemiimme videoihin ja siihen, mitä asiakkaamme ovat kertoneet meistä? Jos et, tutustu niihin ihmeessä etusivultamme.

Selitysvideot.fi on edullisempi vaihtoehto

Korkealaatuiset, suurten yhtiöiden ja järjestöjen sekä julkishallinnon käyttämät selitysvideot vaativat tavallisesti merkittävän budjetin. Halvemmat vaihtoehdot markkinoilla eivät taas ole täyttäneet asiakkaidemme laatuvaatimuksia tarpeita. 

Siksi kehitimme asiakkaillemme Selitysvideot.fi-palvelun, jossa hyvä laatu ja edullinen hinta kohtaavat. Salaisuus korkeaan hinta-laatusuhteeseen löytyy fiksuista tekemisen tavoista ja siitä, että ymmärrämme esimerkiksi pörssiyhtiön ja pk-yrityksen tarpeiden olevan erilaisia. Olennaista on täyttää juuri se tarve, joka asiakkaallamme on – ja kohdistaa käytössä oleva budjetti juuri sen tarpeen ratkaisemiseen.

Esimerkkinä: Suuri yritys tai järjestö on päättänyt matkata avaruuteen. He hankkivat itselleen tukikohdan, asiantuntijat suunnittelemaan hanketta sekä erilaisia raketteja, joilla matkustaa kohti kosmosta. Start-upille, PK-yritykselle tai tavalliselle järjestölle puolestaan riittäisi usein pelkkä raketti, jolla tavoite matkustaa avaruuteen saavutetaan. Me olemme se taho, joka tarjoaa sinulle juuri tuon tarvitsemasi raketin, jolla saavutat tavoitteesi.

Ketkä tekevät selitysvideosi?

Valitsemme sinulle videotiimin, joka tietää valmiiksi aiheestasi mahdollisimman paljon. Selitysvideot.fi-tiimiisi kuuluu aina vähintään kolme henkeä: asiakasvastaava, graafikko ja animaattori. Voit olla heihin suoraan yhteydessä projektialustalla.

Asiakasvastaava

Asiakasvastaava huolehtii sinusta ja kollegoistasti projektin aikana. Hän varmistaa, että asiasi tulee kerrottua selkeästi ja että tavoitteesi videolle täyttyy.

Graafikko

Graafikko suunnittelee ja piirtää videollesi tarvittavat kuvat. Hän kehittää sinulle sopivan ja brändiäsi tukevan ulkoasun videollesi.

Animaattori

Animaattori tarttuu puikkoihin sitten, kun grafiikat ovat valmiit. Hän lisää kuviin liikkeen ja kertoo tarinasi graafikon kuvien avulla.

Osaaminen

Kanssamme käytössäsi on hurja pankki tietoa aiemmista projekteista. Tiedämme, miten rakettisi kannattaa rakentaa, koska olemme tehneet niitä jo monia.

Parhaat työkalut

Selitysvideoiden tekemisessä käytämme alan parasta, vain ja ainoastaan selitysvideoiden tekemiseen suunniteltua projektityökalua. Työkalun ovat kehittäneet Suomen parhaat selitysvideoiden tekijät ja siksi se on meidänkin valintamme. Myös Selitysvideot.fi on osallistunut työkalun kehittämiseen.

Työkalun avulla teemme yhteistyötä sinun aikaasi arvostaen. Et joudu varaamaan kanssamme pitkiä palavereita, vaan edistät yhteistä projektia oman aikataulusi mukaisesti kellonajasta tai aikavyöhykkeestä riippumatta – projektin aikataulu ja me joustamme sinun tarpeidesi mukaisesti. Voit edetä nopeasti alusta loppuun tai verkkaisemmin asioita pohdiskellen. Valinta on sinun.

Projektityökalun avulla keskustelet koko projektin ajan suoraan videosi tekijöiden kanssa ilman välikäsiä. Palautteesi esimerkiksi luonnoksista päätyy aina suoraan luonnoksen tekijälle ja voit käydä suoraan keskustelun yksityiskohdista hänen kanssaan. Voit kommentoida suoraan kaikkiin luonnoksiin ja lisäksi käytössäsi on chat-toiminto.

 

Joustava Selitysvideot.fi-prosessi

Selitysvideot.fi-prosessissa on kolme kulmakiveä auttavat sinua onnistumaan tavoitteissasi

Selkeät vaiheet. Videoprojektissa etenemme askel askeleelta kohti maalia. Tiedät aina, mitä projektissa tapahtuu, mitä me teemme ja mitä sinulta odotetaan. Prosessin ansiosta projekti etenee sujuvasti ja lopputulos täyttää tavoitteesi.

Luonnokset ja kommenttikierrokset. Jokaisesta vaiheesta ja luonnoksesta on rajattomasti kommenttikierroksia. Hyväksyt luonnokset vasta, kun olet niihin täysin tyytyväinen. Kommenttikierrosten avulla keskitymme yhdessä olennaiseen ja käytämme aikaa tehokkasti.

Asiakasvastaava pitää sinusta huolta. Sinulle nimetään oma tiimi, jonka asiakasvastaava huolehtii sinusta koko matkan ajan. Hän on tavoitettavissa kaikissa asioissa helposti chatissa. Asiakasvastaava varmistaa, että tekeminen sujuu pulmitta ja saat sellaisen videon kuin haluat.